Blogg

Helg igen

Husse hörde av sig till matte i veckan och ville ha leksaker som tröttade ut mig. Och matte åkte genast till djuraffären och inhandlade lite prylar med etiketten hund. Jag gillade alltihop. Tack matte! Till dessa saker så köpte matte 12 kg märgben också. Nu har lördagsgodis hu länge som helst. Jag gillar att retaFortsätt läsa ”Helg igen”

Tappra Sässan har kollat in läget på byn.

Ja idag tyckte matte att vi skulle cabba ner när vi varit till återvinningen med tomma kattmatsburkar och lite annat skräp. Det var väldigt spännande när taket försvann. Lukterna bara ramlade in i näsan precais som när man går och nosar själv på backen. Det var en trevlig och spännande tur. Jag fick sedan somFortsätt läsa ”Tappra Sässan har kollat in läget på byn.”

Underbara Selma fyller två år idag. Hurra, hurra, hurra, hurra!!!!!

Hej, vi ser att Selma fyller 2 år idag. Hoppas ni får en härlig dag tillsammans!Hälsningar Agria Djurförsäkring Lyckan var gjord den dagen husse gick med på att en liten katt skulle få flytta in. Och bara någon dag senare såg matte en annons med lilla Selma som är född i Häradsbydgen i vackra Dalarna.Fortsätt läsa ”Underbara Selma fyller två år idag. Hurra, hurra, hurra, hurra!!!!!”

När Sässan själv får välja..

Matte i huset har haft denna sköna fotölj med tillhörande fotpall sedan 2001. Plötsligt händer det och en liten Sässan som precis kommit in i våra liv tar det den som självklar för hennes. Ska bli kul att ta foton under tiden hon växer och se hur hon undan för undan fyller ut stolen.

Läser in…

Något gick fel. Ladda om sidan och/eller försök igen.


Följ min blogg

Få nytt innehåll direkt till din inkorg.

%d bloggare gillar detta: