Helg igen

Husse hörde av sig till matte i veckan och ville ha leksaker som tröttade ut mig. Och matte åkte genast till djuraffären och inhandlade lite prylar med etiketten hund. Jag gillade alltihop. Tack matte! Till dessa saker så köpte matte 12 kg märgben också. Nu har lördagsgodis hu länge som helst.

Jag gillar att reta min katt Selma. Jag gillar henne skarpt men jag inte låta bli att jag henne……bara lite.

Jag gillar också min hund Sässan men hon måste bli lite lugnare innan vi lägger oss båda två i mattes knä. Just nu gillar jag att reta henne att tro att hon ska kunna få tag på mig men där går hon bet. Haha

När matte och husse tar en fika så passar jag på att ta mattes käpp. Den är sååå rolig att leka. En annan bra sak är matte inte kan gå ifrån mig när jag har käppen.

Jag Selma gillar att jaga. Mina specialoffer är små ödlor. Matte och husse skulle bara veta vad många so har gått åt under mina jakter.

De här små liven lever farligt i Underbara Selmas närvaro.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: