Promenader i det gröna

Våra djur, Underbara Selma och Tappra Sässan gillar promenader. Selma vill gå en promenad varje kväll. Och hon kan gå både långt och länge. Det ska helst vara husse som håller i kopplet för emellanåt vill hon springa och då hinner inte halta matte med riktigt. Men huvudsaken är att man får promenera.

Tappra Sässan gillar också promenader. Helst ska det inte regna och vara blött men det går bara man kommer ut och igång. Och hittar man blåbär så är det bonus. Vilka mysiga djur vi har. Man är tacksam för att få dela deras vardag.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: