Då är jag 10 veckor!

Jag heter Tappra Sässan för er som inte uppfattar det ännu. Jag tycker att jag är jättestor och kan allt. Min matte och husse tycker inte det. Det vet jag för dom säger hela tiden att jag inte ska göra så eller så för då kan jag göra mig illa. Ja ja tänker jag. Det är väl inte så farligt.

Jag tar också mattes fotölj i anspråk ganska ofta. Det är skööönt med en tupplur emellanåt.
Spring spring en påse är jätterolig

Jag trivs bra på det här stället som jag bor nu. Jag har en matte en husse och en katt. Mat finns i mängder och leksaker likaså. Jag kommer nog att stanna här. Jag får sova i sängen om jag vill och det är jättemysigt.

Jag får även sova här på natten om jag vill så det så

Det här är min katt hon heter Underbara Selma och är som gärna vill bestämma över mig. Det gör inget för jag tycker hon är både intressant och fin. Vi kommer nog snart överens. Jag vill gärna stt vi ska leka.

Underbara Sässan är mina nästa bästis

Jag åker bil ibland också när min matte har latmanshandlat på Ica i Malung så måste vi i alla fall hämta dom. Då är jag i te med i matchen så länge. Jag blir så trött i bilen.

Jag försöker vara vaken men det går inte

Ja då har jag berättat lite vem jag är. Jag är alltså 10 veckor idag en ganska kaxig Vorsteh som gillar att sitta i knä jättemycket. Men säg inte det till någon….lova

Alla säger att jag är söt. Men är tuff också och kan ALLT 🤗

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: