Livet rullar på

Underbara Selma och Tappra Sässan får sina dagar att gå. Matte är med och gosar och ställer till rätta när det blir lite väl mycket bus. Umgänge mellan katt och hund går bättre och bättre för var dag. Selma är mycket leksugen och skulle gärna leka med Sässan men hon vågar inte riktigt. Och Sässan försöker säga att hon är snäll men vet inte riktigt hur hon ska övertyga en misstänksam Selma.

Erfarenhet från tidigare samboförhållande mellan katt och hund är att det tar ca tre till fyra veckor innan de börjar förstå varandras språk. Ja nu är det väl rena spekulationerna från min sida huruvida djur pratar med varandra eller ej. Men jag vill gärna tro det. Jag upplever att djuren pratar med mig och ser jag inga svårigheter med att det är samma dem emellan. Nästan två veckor har gått sedan de flyttade ihop och man hela tiden följa utvecklingen som positiv.

Zzzzzz

Selma har gått för att vila i mattes säng. Sässan ligger på favoritstolen med matte och tar bort lite kli i tänderna med en morot. När som helst kommer hon också att ta sig en tupplur.

Sässan gillar att man nattar henne. Det är ytterst sällan hon går och lägger sig själv

Nu tänker jag ta en tupplur

När älsklingarna sover så hämtar matte ved, vatten och diskar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: