Åska, elverksljud och en massa annat….

Idag har Tappra Sässan haft en fin dag. Hon har åter igen visat sin psykiska trygghet och stabilitet genom att inte bry sig i åskan som gick. Elverket startades och det var också utan reaktion. Hon tittade bara lite frågande och fortsatte sedan leka och roa sig.

Nu ikväll så har hon sovit en stund med matte medans hon har latmanshandlat på ica åt både sig själv och husse som strax ska åka till stan för en arbetsvecka. Möte med Underbara Selma går bättre och bättre. Selma är mycket nyfiken på Sässan. Livet på landet lunkar på och familjen sammasvetsas mer för varje dag som går.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: