Vilken dag det har varit

Bilden på en avslappnad liten katt som kan njuta av livet.

Dagen då Underbara Selma mest har sovit. Hon tycker att det är lite i varmaste laget idag. Hon längtar nog till kvällen och den obligatoriska promenaden till stranden och piren. Hon älskar den promenaden. Helst ska det vara husse och Selma. Numera är ofta Tappra Sässan också med.

När man inte vill vara ute kan fönstertitta.

Men det här är också dagen som Tappra Sässan fyller nio veckor. Hon har varit hos oss i en vecka idag. En helt underbar liten individ som har många talanger i sig redan. Som att vara otroligt smickrande mot alla personer som kommer i hennes väg. Idag har Sässan varit till stan igen och hon har verkligen fått socialträna idag. Vi är imopnerade av hennes vilja att upptäcka och iaktta omgivningen. Bilar har varit lite otäcka men det blir bättre och mindre skrämmande. En glasskula i valpstorlek blev det också idag.

En avslappnad stilstudie på en nyfiken liten hund
En liten glass kan väl inte skada.

Väl hemma blev en lång tupplur. Efter mat och lite bad tog matte fram ett nytt märgben. Sässan åt en stund sen blev till att gömma benet. Efter fem minuter så sökte hon upp benet igen helt perfekt. Man kan inte annat än bli imponerad. Vi är så tacksamma att vi fått förtroende att ha Tappra Sässan i vår lilla familj.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: