Och solen är varm och sön även idag.

30 grader i skuggan. Det märks på vår fyrbenta. Dom sover mycket. Buset när dom är vakna är också lite mer stillsamt. Så klart korta stunder gör Tappra Sässan ett race men det går snabbt över. Selma ligger och sträcker ut sig i korsdraget. Hon har full koll på lilla hundungen. Det är med både nyfikenhet och viss skepsis som hon iakttar. Men också ser det ut som att hon kollar av hur hon mår ibland. Hon smyger sig på när hon sover och kollar läget. Hon är ju både underbar och storasyster.

Underbara Selma är en cool lady

Idag har Tappra Sässan varit till Malung för andra gången. Hon är så duktig att åka bil. Uppgiften idag var att hämta latmanshandling på Ica. Vi köpte lite plantor också. Då blev hon beundrad för sin skönhet. Sässan är en till synes trygg och stabil lite varelse som är nyfiken på allt nytt. Och väldigt vacker. Igår åkte tvn på i nyhetsdags. Det var en spännande manick som var kul att titta på.

Efter mat vill Tappra Sässan väldigt gärna vila en stund i mattes knä.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: