Det här är en blogg om två kära husdjur som precis har träffat varandra. Underbara Selma är två år och har fått en ny vän i Tappra Sässan som bara är åtta veckor. Vår lilla familj som består av två människor, en katt och en liten hund ska nu hitta en bra vardag tillsammans. Det är med tacksamhet för att ha fått möjligheten att leva tillsammans med dessa underbara djur vi tar emot det vi får uppleva och lära. Hoppas att vi kan glädja några läsare med foton och korta historier om vad vi tar oss till med.

Unerbara Selma
Tappra Sässan

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: